Medlemskap

Fordeler for medlemmer
- Alltid minimum 10% rabatt på alle våre behandlinger.
- 1 gratis fotmassasje, valgfri dag på din bursdagsmåned. 
I tillegg får du og èn familie/venn 30% rabatt på alle kjøp, den dagen du benytter deg av din bursdags fotmassasje. 

For å bli medlem
Medlemskapet koster vanligvis 1000kr.
Alternativt blir du automatisk medlem når du kjøper 5 eller mer av en av våre behandlinger.
Medlemskapet har en gyldighet på 1 år, og du kan fornye medlemskapet ved en av de to variantene som nevnt ovenfor.

 

Kopping   30 min 360,- (拔火罐)

Kopping er en metode som benytter undertrykk til å bedre sirkulasjon i huden/muskelaturen. Ved bruk av kopper har en oppnådd delvis vakuum ved hjelp av varme eller sug. Når koppen blir satt på huden, trekkes det underliggende vevet opp.
Etter noen minutter oppstår en kraftig blodtilstrømming, og en heling kan begynne. De røde merkene varer vanligvis i tre-fire dager.

Hode og rygg massasje/   45 min 560,- (推拿)
Rygg og ben massasje (Tui Na)

Tui Na-basert massasje, fremhever egenskapene til China Liangtse helbredende massasje for hele kroppen. Åpner opp kroppens viktigste meridianer. En behandling for bedre helse og livskvalitet.
Alternativ A. Hode og rygg,   B. Korsrygg og ben

Aijiu (艾灸)
Nakke/mage/midje/kne   45 min 590,- 
Den 45 minutter lange behandling omfatter 15 minutters massasje og 30 minutters moxabrenning over den kroppsdel (av de fire nevnte) etter ditt valg. Alternativt kan du velge den 60 minutter lange behandling som omfatter 30 minutters massasje og moxabrenning samtidig over to av de kroppsdelene etter ditt valg.


Fotmassasje, refleksologi   50 min 600,-(足疗)
Terapeuten jobber med spesielle triggerpunkter i føttene. Når disse punktene stimuleres, bedres sirkulasjonen i kroppen og man føler seg avslappet.


Meridianmassasje   50 min 700,- 生命之树)
Dette er en spesiell massasje som balanserer energiflyten (chi) i kroppen. Terapeuten bruker dype, rytmiske bevegelser i behandlingen. Den fokuserer på spesifikke meridianer, fjerner spenninger og gjenoppretter ro og harmoni.


Chibalansering   50 min 700,-(气平衡)
Dette er en unik blanding av ulike asiatiske teknikker som tilpasses din Yin-Yangstatus. Behandlingen fokuserer på jordelementet (styrke chi), treelementet (sirkulere chi) og ildelementet som er knyttet til sinnets oppmerksomhet og ro. Massasjen består av akupressur, energimassasje for å stimulere yang og avslappende massasje for å roe yin. Det brukes rene, orientalske elementoljer for å balansere flyten av chi i kroppen.


Kroppsmassasje   55 min 850,-(全身按摩)
Dette er en zeninspirert tuinamassasje for hele kroppen. Formålet er gjenopprette energiflyten. Du vil oppleve dyp avslapping og styrking av energien, og redusere muskelspenninger i kroppen.


Jadereisen   70 min 890,-(玉石之旅)
Jadereisen er en massasje som bygger på tradisjonelle kinesiske massasjeteknikker. Det er en skånsom og lindrende massasje som forener elementer fra Kina, shiatsu og refleksologi kombinert med den terapeutiske effekten av orientalske, aromatiske oljer. Behandlingen kan styrke kroppens livsenergi, og du kan føle deg energisk og vitalisert etter massasjen. Terapeuten benytter blant annet varme stener, som er varmet i olje, og urter for å jorde kroppen og gjenopprette vitalitet.


Fuyangbehandling   80 min 1090,-(扶阳)
Dette er en spesiell behandling med varme urter (moxibustion) som varmer kroppen og balanserer yin-yang. Behandlingen utføres med en "fuyang guan" som brukes til å massere ømme og vonde punkter, samt resten av kroppen.


Urte og leire-behandling   80 min 1290,- (泥灸)
Dette er en effektiv kombinasjon av tradisjonell kinesisk akupunkt-massasje og naturlig, vulkansk leire og kinesiske medisinske urter. Massasjen innledes med 30 minutter oljemassasje, deretter påføres leiren på ryggen. Resten av tiden fokuseres på massasje av blant annet benet, hodet og armene.