Medlemskap

Fordeler for medlemmer
- Alltid minimum 10% rabatt på alle våre behandlinger.
- 1 gratis fotmassasje, valgfri dag på din bursdagsmåned. 
I tillegg får du og èn familie/venn 30% rabatt på alle kjøp, den dagen du benytter deg av din bursdags fotmassasje. 

For å bli medlem
Medlemskapet koster vanligvis 1000kr.
Alternativt blir du automatisk medlem når du kjøper 5 eller mer av en av våre behandlinger.
Medlemskapet har en gyldighet på 1 år, og du kan fornye medlemskapet ved en av de to variantene som nevnt ovenfor.

 

Akupunktur   30 min 460,-(针灸)

Akupunktur er en behandling som stimulerer kroppens egne helbredelsesprosesser og hjelper kroppen til å lege seg selv. Akupunktur stammer fra kinesisk medisin. Akupunktur er en terapiform hvor det settes tynne nåler i spesifikke punkter langs kroppens meridianer (meridianer er kroppens energibaner) som går på langs av og rundt kroppen. Akupunktur er ikke smertefull og behandlingen er svært avslappende. Behandlingen inkluderer individuell kinesisk medisinkonsultasjon. Vår akupunktør er medlem av Norsk Akupunktur Foreningen.

 

Akupunktur og Massasje 60min  850,-(针灸+按摩)

 

Kopping   30 min 360,- (拔火罐)

Kopping er en metode som benytter undertrykk til å bedre sirkulasjon i huden/muskelaturen. Ved bruk av kopper har en oppnådd delvis vakuum ved hjelp av varme eller sug. Når koppen blir satt på huden, trekkes det underliggende vevet opp.
Etter noen minutter oppstår en kraftig blodtilstrømming, og en heling kan begynne. De røde merkene varer vanligvis i tre-fire dager.

Hode og rygg massasje/   45 min 560,- (推拿)
Rygg og ben massasje (Tui Na)

Tui Na-basert massasje, fremhever egenskapene til China Liangtse helbredende massasje for hele kroppen. Åpner opp kroppens viktigste meridianer. En behandling for bedre helse og livskvalitet.
Alternativ A. Hode og rygg,   B. Korsrygg og ben

Fotmassasje, refleksologi   50 min 600,-(足疗)
Terapeuten jobber med spesielle triggerpunkter i føttene. Når disse punktene stimuleres, bedres sirkulasjonen i kroppen og man føler seg avslappet.


Massasje   50 min 700,- (生命之树)
Dette er en spesiell massasje som balanserer energiflyten (chi) i kroppen. Terapeuten bruker dype, rytmiske bevegelser i behandlingen. Den fokuserer på spesifikke meridianer, fjerner spenninger og gjenoppretter ro og harmoni.


Kroppsmassasje   55 min 850,-(全身按摩)
Dette er en zeninspirert tuinamassasje for hele kroppen. Formålet er gjenopprette energiflyten. Du vil oppleve dyp avslapping og styrking av energien, og redusere muskelspenninger i kroppen.